درباره نشریه

در سال 1382 با عنوان نامه حکمت با هدف انتشار مقالات علمی- تخصصی با موضوع فلسفه آغاز به کار کرد. استمرار کار مجله، دست اندرکاران مجله را بر آن داشت که موضوع مجله تخصصی تر گردد. لذا از شماره 6 ، مجله صرفا به دو موضوع فلسفه دین و معرفت شناسی اختصاص یافت. تخصصی شدن مجلات و لزوم اختصاص مجله ای مستقل به مباحث فلسفه دین سبب شد که مجله از شماره 15 ، با عنوان جدید پژوهشنامه فلسفه دین و صرفا در مسائل مربوط به فلسفه دین و کلام عقلی منتشر شود.این مجله به صورت دوفصلنامه (Biannual)منتشر می شود.

مجله پژوهشنامه فلسفه دین (نامه حکمت سابق) از شماره 3 ، موفق به کسب مجوز علمی از کمیسیون نشریات علمی کشور گردید و نیز در نمایه ISC در سال های متعدد جزو مجلات دارای ضریب تأثیر بوده است.

این مجله از شماره 25 در Philosopher's Index نمایه می شود. مجله در سامانه philpapers نیز در اختیار است. همچنین دسترسی به مقالات این مجله آزاد (Open Access) است

برای داوری، ویراستاری و انتشار،  از نویسندگان وجهی دریافت نمی کند و هزینه های مجله از طریق دانشگاه امام صادق علیه السلام تامین می شود.

با توجه به این که در برخی سامانه های بین المللی ایندکس می شود، لازم است که چکیده انگلیسی مناسب باشد. در صورتی که چکیده مناسب نباشد، توسط فارغ التحصیلان دکتری فلسفه دین ترجمه شده و هزینه آن از نویسندگان دریافت می شود. این هزینه برای سال 1403 مبلغ دویست هزار تومان است.

اطلاعات کتابشناختی

دسترسی آزاد، Open Access

قالب انتشار

چاپی و الکترونیک

رتبه و امتیاز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (Msrt)

‏(سال 1399): ‏‎ب

رتبه پایگاه استنادی علوم جهان اسلامی (ISC)

‏(سال 1397): ‏Q3

ضریب تأثیر پایگاه استنادی علوم جهان اسلامی (ISC)

‏(سال 1397): 0.043

مجوز انتشار و حق مولف

Creative Commons license CC-BY

نرم‌افزار بررسی سرقت ادبی

iThenticate, Samimnoor

هزینه داوری مقالات

رایگان

اصول اخلاقی نشر

اصول اخلاقی کمیته بین‌المللی اخلاق نشر

پایگاه‌های نمایه‌‌کننده‏

پایگاه Philpapers

پایگاه Philosophesrindex

پایگاه Google Scholar

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)

پایگاه مجلات تخصصی (Noormags)

پایگاه مرجع دانش (Civilica)

پرتال جامع علوم انسانی (Ensani)

سیاست‌های دسترسی آزاد

فلسفه انتشار در نشریات دانشگاه امام صادق علیه‌السلام بر مبنای پژوهش به نفع عموم است. تحقیقات محصول سرمایه‌گذاری جامعه است و ثمره آن نیز باید بدون تبعیض و مرزبندی در اختیار عموم جامعه قرار گیرد. به همین دلیل دانشگاه امام صادق علیه‌السلام تمامی نشریات خود را به صورت دسترسی آزاد و رایگان ارائه می‌کند. خوانندگان می‌توانند مقالات را  به صورت رایگان دریافت و یا به اشتراک بگذارند.

حق مولف

که به صاحب امتیازی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام منتشر می‌شود؛ مطابق بیانیه بتسدا در خصوص انتشار دسترسی آزاد در 20 ژوئن 2003؛ به طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0) رعایت می‌کند. جهت مطالعه بیشتر در خصوص این سیاست‌ها می‌توانید به این لینک مراجعه نمایید.